Η επιχείρηση “Λάμπρος” ιδρύθηκε το 1998. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο Σωτηρόπουλος Λάμπρος, ο οποίος κατάγεται από τα Τριπόταμα Καλαβρύτων, ένα ορεινό χωριό της Πελοποννήσου με παράδοση στα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά την ποιότητα των προϊόντων κρέατος και κηπευτικών.
Η επιχείρηση φροντίζει πάντα για την άριστη ποιότητα και υγιεινή των τροφίμων που προσφέρει προς κατανάλωση, με τα πιο αγνά προϊόντα με σπιτικές γεύσεις σε έναν χώρο που πληρεί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας.
Η τροφοδοσία όσο αφορά στα προϊόντα μαναβικής γίνεται με προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων που είναι πάντα εγχώρια. Οι πατάτες που χρησιμοποιούμε είναι φρέσκες, σπιτικές και όχι κατεψυγμένες.
Η επιχείρηση μπορεί να αναλαμβάνει την τροφοδοσία συνεστιάσεων και παιδικών party.
Λειτουργούμε καθημερινά όλες τις μέρες της εβδομάδας.